vineri, 21 mai 2010

DELEGARI - LIGA 4

AS BUCECEA - LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU | sambata - ora 18:00
Arbitri: Tanasa Gabriel (Botosani), Chiperi Sorin (Botosani), Cosovanu Ciprian (Botosani). Obs. Popovici Valerian (Botosani)
FCM DOROHOI - PROSPORT VF. CAMPULUI | duminica - ora 11:00
Arbitri: Iovu CIprian (Botosani), Branza Catalin (Botosani), Tanasa Ionel (Botosani). Obs. Dascalu Vasile (Darabani).
RAPID UNGURENI - AVANTUL ALBESTI | duminica - ora 11:00
Arbitri: Tanasa Gabriel (Botosani), Balauca CIprian (Botosani), Manole Andrei (Botosani). Obs. Branzei Ioan (Botosani).
VOINTA SENDRICENI - AS ROMA | duminica - ora 11:00
Arbitri: Branzei Ionut (Botosani), Martincu Corneliu (Botosani), Poenaru Vlad (Botosani). Obs. Taielup Petru (Botosani).
FC PALTINIS - NORD STAR POMARLA | duminica - ora 11:00 - se joaca la Radauti Prut
Arbitri: Boteanu Constantin (Dorohoi), Cohal Mitrita (Dorohoi), Jitareanu Vasile (Dorohoi). Obs. Bordeanu Victor (Dorohoi).
FC VORONA - CS DARABANI | duminica - ora 11:00
Arbitri: Cretu Denis (Botosani), Agheorghesei Ionut (Botosani), Danila Amadeus (Botosani). Obs. Branza Ioan (Botosani).
BUCOVINA ROGOJESTI - CS UNIREA SAVENI...............................

CRISTI POPOVICI nu isi face griji

"În opinia mea, Gloria Buzău e ca şi retrogradată. Au un program greu, cu două deplasări grele. Matematic nu suntem încă salvaţi de la retrogradare, dar cred că în mod cert nu mai avem emoţii cu retrogradarea. E normal ca acţionarii să ceară concentrare din partea jucătorilor. Ei trebuie să facă totul pentru a câştiga meciurile care au mai rămas. Băieţii trebuie să trateze orice joc cu maximă seriozitate. Peste patru etape tragem linie", a precizat Cristian Popovici.

CAPITANUL TINCU promite spectacol pe Municipal maine (ora 11:00).

"Cu siguranţă va fi greu, însă noi avem nevoie de victorie. Va fi un meci frumos, pentru că Delta Tulcea e o echipă care joacă, iar nouă ne plac echipele care ies la joc, care nu refuză lupta şi sper să câştigăm", a declarat Razvan Tincu.

Iftime vorbeşte de promovare


Valeriu Iftime îşi propune ca în sezonul viitor trupa lui Cristi Popovici să aibă obiectiv promovarea în Liga 1. Pentru asta el este dispus să aloce mai mulţi bani fotbalului.

Singura condiţie impusă de acesta este ca şi autorităţile locale să sprijine cu o sumă mai mare echipa. Acesta susţine că faţă de acum trei-patru ani, în prezent stadionul Municipal arată destul de bine, sunt terenuri de antrenament şi, în plus, clubul are un reprezentant în Comitetul Executiv al FRF, pe preşedintele FC Cornel Şfaiţer. Până la sfârşitul acestei luni oficialii vor stabili o strategie pentru următorul sezon şi vor avea o nouă discuţie cu reprezentanţii Primăriei şi Consiliului Judeţean. "Eu am avut o discuţie cu Valeriu Iftime şi am spus că trebuie să vedem ce ne propunem pentru sezonul viitor. Dacă vom avea posibilitatea să ne luptăm pentru promovarea în prima ligă va trebui să începem imediat ce se termină acest campionat o campanie de achiziţii pentru a întări lotul", a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani care l-a reconfirmat pe Cristi Popovici în funcţia de antrenor principal şi pentru următorul sezon competiţional. Cât priveşte bugetul pentru un sezon în Liga I, conducătorii clubului FC Botoşani susţin că nu va fi foarte greu de alcătuit deoarece vor veni bani de la Federaţia Română de Fotbal pentru promovare, plus drepturile de televizare.

"Cel mai complicat la divizia A este să nu pleci cu o echipă pe care să o decimezi. Adică promovezi cu o echipă şi joci cu alta. Dacă promovezi cu o echipă şi nucleul rămâne şi în divizia A şansele să te menţii sunt mai mari. Salariile cresc cu 50%, dar le acoperi din drepturile de televiziune. În mod normal, dacă ai un milion de euro şi mai primeşti încă un milion de euro din drepturi de televizare, poate mai multă publicitate, poţi trăi la divizia A", Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani

"Deocamdată nu se pune problema unei suplimentări a bugetului alocat echipei FC Botoşani. Anul acesta vom da banii pe care i-am prins în buget şi urmează ca în funcţie de obiectivul şi evoluţia echipei în următorul sezon să luăm în calcul o suplimentare a sumei pentru 2011", Cătălin Flutur, primar Botoşani

Fotbalisti indisponibili pentru meciul cu Tulcea

Cristi Popovici se confrunta din nou cu probleme de lot! La doar un singur antrenament, trei jucatori s-au accidentat si nu vor evolua in partida de sambata cu Delta Tulcea. Pe tusa vor sta si Matei si Dulceanu accidentati cu mai multe etape in urma. Marti a fost o zi neagra pentru Cristi Popovici. La doar un antrenament, trei jucatori "s-au rupt". Atacantul in care suporterii si-au pus foarte mare incredere nu va evolua nici de aceasta data. In schimb, juniorul Stefan revine dupa o etapa de suspendare.
Asadar pe langa Marius Matei şi portarul Dulceanu, Cristi Popovici nu poate conta sambata cu Delta Tulcea (ora 11:00) pe Alex Ciornei, caruia i-a pocnit genunchiul din nou, Geamăn (entorsă şi-a pus piciorul ieri în ghips şi a plecat la Bacău) si probabil Atudorei (entorsă - incert).