vineri, 11 iunie 2010

Codreanu şi Apostol, incerţi pentru sezonul viitor

Deşi conducătorii clubului FC Botoşani au declarat de mai multe ori că Ştefan Apostol şi Corneliu Codreanu sunt doi jucători de bază şi că fără ei ar fi foarte greu, deocamdată nu se ştie dacă ex-băcăuanii vor rămâne şi pentru sezonul viitor.

„Nu ştiu Apostol cu Codreanu dacă o să se înţeleagă la negocieri. Nu ştiu dintre ceilalţi jucători dacă o să fie mulţumiţi şi o să accepte. Sunt mai multe semne de întrebare pe care nu vreau să le comentez eu înainte”, a spus Cristi Popovici.

POPOVICI mai vrea 3-4 jucatori ca sa termine in primele 5, anul viitor.


„Valeriu Iftime si-a manifestat dorinta sa terminam pe locurile 1-5 in sezonul urmator. In ceea ce ma priveste, i-am spus ca se poate realiza obiectivul asta in momentul in care reuseste sa tina tot lotul si eventual sa mai aducem trei-patru jucatori. Asupra obiectivului am sa ma pronunt in momentul in care contractele sunt semnate de jucatori. Pana atunci nu pot sa stiu de ce jucatori voi beneficia”, a spus Cristi Popovici.

BOROSTEAN SI GHICEANU raman fara 12.000 de euro pe an ?

Potrivit Evenimentul de Botosani, printre cei 2-3 jucatori vizati de Cornel Sfaiter pentru taierea cu 25% a contractului sunt Adrian Borostean si Bogdan Ghiceanu, care in prezent incaseaza cate 12.000 de euro pe an. „Daca si jucatorii au fost de acord cu reducerea contractelor, inseamna ca si ei si-au dat seama ca poate nu au dat tot in returul asta. Este vorba de doi-trei jucatori. Nu dau eu nume. Asta sunt chestii care le puteti lua de la conducere”, a afirmat Cristi Popovici, cel care va fi prezent in momentul renegocierii contractelor.