luni, 24 mai 2010

TINCU DORIT DE GLORIA BISTRITA

"Tincu se pare că are două-trei oferte. Chiar observatorul de la Bistriţa, domnul Popa, a spus că a venit şi din partea clubului Gloria Bistriţa să vadă cum joacă Tincu. Ştiu că sunt discuţii, dar ceva concret pe adresa clubului nu a venit”, a declarat directorul executiv al FC Botoşani, Dumitru Branza.

BOROSTEAN DIN NOU GATA SA NE PARASEASCA

„Trebuie să mă chinui să-mi amintesc când a dat gol Boroştean. Nu-mi place şi nu este treaba mea să critic jucătorii dar se pare că acest jucător are un caracter mai boem, nu prea se implică în fotbal cu toate că noi l-am aşteptat de doi ani de zile să-şi revină. Am dat bani pe el, ne-am pus speranţe dar nu a ajuns la ceea ce vrem noi. Probabil că în vară se va discuta cu el şi mă gândesc că nu mai au răbdare nici antrenorii, nici publicul şi nici conducerea”, a spus Dumitru Brânză

SULEAP LAUDAT DE DUMITRU BRANZA

„Şuleap a trebuit în cantonamentul de iarnă să dea jos vreo 5-6 kilograme. Nu e uşor la vârsta lui. El încă nu poate să joace 90 de minute. De asta joacă câte o repriză. Dacă ar rămâne la noi în vară şi cu o pregătire bună sunt sigur că în toamnă va juca 90 de minute şi va fi un jucător util echipei. Se cunoaştea că este fotbalist si ma mă bucur că a revenit. La lovitura liberă din meciul cu Tulcea, mă gândeam că dacă era lovitura liberă pe partea stângă era sigur gol. Iată că a dat şi de pe partea dreapta şi ne-a făcut fericiţi”, a afirmat Dumitru Brânză.

"Stejarii" i-au surclasat pe ucraineni

Reprezentativa de rugby a României a câştigat sâmbătă, la Kiev, scor 33-3 (14-3), în faţa echipei similare a Ucrainei, prima manşă a recalificărilor pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă.

Returul se va disputa la 5 iunie, pe Stadionul "Municipal" din Botoşani. Lucrările de amenajare a arenei botoşănene au intrat în linie dreaptă, sâmbătă la meciul cu Delta Tulcea fiind pusă în funcţiune o nouă tabelă electronică.

În cazul în care echipa României, pregătită de Romeo Gontineac şi Steve McDowell, va trece de Ucraina, va întâlni în următoarea etapă a recalificărilor Tunisia, în manşă unică, după care va urma ultima confruntare, cu învingătoarea dintre Uruguay şi Kazahstan.(sursa monitorul de botosani)