joi, 24 iunie 2010

CORNEL SFAITER incerca sa-l aduca din nou la Botosani pe dinamovistul Vasile Turcu.

„Am discutat cu Vasile Turcu si am incercat sa-l conving sa investeasca la FC Botosani. I-am spus ca aici sunt conditii pentru performanta, autoritatile locale se implica si este un oras care merita mai mult decat Liga a II-a. El a avut discutii cu cei de la Pitesti si, din cate am inteles, ar vrea sa se implice la o echipa din zona Bucurestiului. Cei de acolo sunt saturati de fotbal, in timp ce la Botosani lumea este dornica si sunt conditii pentru a face performanta”, Cornel Sfaiter, presedinte FC Botosani.Vasile Turcu a avut discutii in acesta vara cu conducatorii de la FC Arges, UTA si Universitatea Cluj, pentru a investi. | Evenimentul de Botosani

MIHAI CIOBANU este noul antrenor al Gloriei Buzau.

Fostul tehnician al fanionului, Mihai Ciobanu va reveni pe banca tehnică urmand sa antreneze din sezonul viitor pe Gloria Buzău. Fostul tehnician botoşănean nu va merge singur la Buzău ci împreună cu fiul său Alexandru, care se va ocupa de pregătirea fizică a echipei. ,,Pot spune că este într-adevăr o provocare să antrenez Gloria Buzău. Cred că mulţi şi-ar dori acest lucru deoarece este totuşi o echipă cu tradiţie cu care m-am întâlnit şi în cariera de jucător. Altceva chiar nu am ce să zic în acest moment, ci numai după ce se vor semna actele", a spus Mihai Ciobanu pentru Liga2.ro.

VASILE PRISACA semneaza un nou contract. "SILE", Chereches si Emy Afloarei sunt portarii in sezonul viitor.

"Lui Prisaca ii expira contractul in aceasta vara, insa am vorbit cu el si l-am anuntat ca vrem sa-l oprim in continuare la echipa ! Si el si-a exprimat dorinta de a continua colaborarea, deci nu cred ca vor fi probleme", a marturisit pentru Monitorul, presedintele Cornel Sfaiter, care a precizat ca in acest sezon FC Botosani se va baza in poarta pe Sile Prisaca, Ovidiu Chereches (revenit dupa un imprumut la FC Zalau) si Emanuel Afloarei.