duminică, 30 mai 2010

TEHNICIANUL fanionul nu e multumit de evolutia "puisorilor" din retur.

"Aşteptăm să se încheie sezonul şi vedem ce o să fie din vară. Eu am zis că nu am nicio ofertă. Vedem ce pretenţii are Botoşaniul în sezonul viitor, dacă eu cred că se pot realiza. Am motivaţie pentru că returul ăsta din punctul meu de vedere e unul care nu ma mulţumit. În etapa a 18-a altceva îmi propuneam, pe alte locuri să ajungem. Din păcate nu am reuşit, asta din cauza faptului că am pierdut foarte multe puncte pe teren propriu”, a spus Cristi Popovici.

"CLOSCA" crede ca POLI Iasi n-are mari sanse la promovare anul viitor.

"Probabil Piatra Neamţ o să-şi propună clar revenirea în primul eşalon. La Iaşi nu ştiu. Sunt circumspect pentru că e destul de greu mai ales că ei au avut destul de mulţi jucători împrumutaţi de care trebuie să se despartă. Nu am de unde să ştiu strategia pe care şi-o face Poli Iaşi pentru sezonul următor”, a spus Cristi Popovici.

POPOVICI se declara satisfacut de prestatia de la Rm. Sarat.

"Am câştigat lejer. Am întâlnit o echipă care a jucat şi care în acest sezon a pus probleme unor echipe precum Sportul Studenţesc. De aceea le-am cerut jucătorilor să-şi imagineze că jucăm acasă în faţa propriilor suporteri şi să aibă aceeaşi determinare. Important este că am marcat în primele 25 de minute două goluri, după care ne-am jucat. La 2-0 Rimnicu Sărat nu mai putea reveni, mai ales că şi până atunci am avut ocazii", a spus Cristi Popovici, pentru Botosani News.ro

TINCU si compania s-au antrenat chiar si azi.

"Fiind meciul miercuri i-am chemat la pregătire pe toţi jucătorii inca de duminica. Este un meci important pentru noi şi vrem să îl câştigăm. După meci băieţii vor avea liber până luni după care vom pregăti meciul cu Steaua II Bucureşti", a spus Cristi Popovici, pentru Botosani News.ro.

JUCAM CU TRICOLORUL BREAZA MIERCURI DE LA ORA 18:00 PE MUNICIPAL

Deoarece sambata de la ora 18:30, Nationala Romaniei de rugby va intalni Ucraina pe stadionul Municipal, FC Botoşani si-a reprogramat meciul cu Tricolorul Breaza miercuri (2 iunie) de la 18.00, desi in prima faza s-a anuntat ca partida se va juca joi (3 iunie). "A mai fost şi varianta să jucăm joi sau vineri dar problema este că cei care organizează meciul de rugby trebuiau să amenajeze terenul, să monteze buturile şi le trebuiau două zile înaintea jocului", a spus Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani.

REZULTATE LIGA A 4-A

. LIGA A 4-A - ETAPA A 24-A .
LUCEAFARUL - UNIREA SAVENI....................................3-0
Unirea Saveni s-a retars din campionat.
FC VORONA - AS BUCECEA........................................... 2-3
VOINTA SENDRICENI - FCM DOROHOI..........................0-2
Au marcat: Marcu (8), M. Vatafu (79)
JUCATORUL MECIULUI | MIHAI VATAFU
PROSPORT VF CAM. - FC PALTINIS..............................4-3
NS POMARLA - RAPID UNGURENI.................................3-0
AS ROMA - AVANTUL ALBESTI......................................0-0
CS DARABANI - BUCOVINA ROGOJESTI......................2-1
__________________________________________

AS ROMA s-a impotmolit in fata autobazei de la ALBESTI (0-0).

"Noi am atacat tot meciul ! Astia de la Albesti, daca au avut o ocazie in tot meciul, in rest au bagat autobaza in poarta si s-a terminat 0-0", a concluzionat la final un suporter al Romei.
Desi are antrenori la echipa, celebrul finantator al Albestiului, Bradut Brasoveanu s-a facut azi si antrenor principal, in meciul cu AS Roma (0-0), dandu-le indicatii jucatorilor sai, facand schimbari si explicandu-le fotbalistilor cum trebuie sa stea in teren, asta in timp ce antrenorii Faier si Gurici stateau linititi pe banca.

FCM-UL lui Mircea State a invins azi, cu 2-0 la Sendriceni.

Pe o vreme foarte buna, FCM Dorohoi a reusit azi, sa se impuna in deplasare in fata Vointei Sendriceni cu scorul de 2-0 (1-0), in ciuda unui teren denivelat si cu multe portiuni cu iarba mare. Meciul a fost la discretia dorohoienilor care au invins "la pas" modesta echipa gazda, prin reusitele lui MARCU (min. 8 - sut de la 25 m) si Mihaita Vatafu (min. 79 - lob de mare efect de la 30 m peste portarul gazdelor). Pe langa cele doua goluri, baietii lui Mircea Statea au mai ratat 5-6 ocazii mari de gol prin Podariu si Vrajitoru. | Jucatorul meciului - Mihai Vatafu (care la finalul meciului a fost felicitat si de primarul Dorohoiului, Dorin Alexandrescu).
Faza de cascadorii rasului azi, la Sendriceni, unde antrenorul gazdelor Ailoaiei i-a interpelat pe jucatorii Dorohoiului: "Baietii ce aveti de gand astazi cu noi, ca noi trebuie sa castigam...", a intrebat antrenorul Sendriceniului, Ailoaiei, care insa s-a vazut refuzat de jucatorii FCM -ului. "Am venit sa jucam pe bune pentru ca a venit primarul sa ne vada" au raspuns dorohoienii sper nemultumirea lui Ailoaie, care la sfarsit a luat foc si i-a acuzat pe oaspeti ca fac jocurile Primarului-Jucator de la Pomarla si vor sa bage Sendriceniul in Liga a 5-a.