sâmbătă, 26 iunie 2010

RAZVAN TINCU pleaca in probe la echipa germana de liga a 2-a cu nume imposibil: FC Ingolstadt 04

Presedintele fanionului Cornel Sfaitea a anuntat ca fundasul Răzvan Tincu va pleca in Germania in jurul dateo de 4 iulie pentru asustine probe de joc la formaţia FC Ingolstadt 04, nou-promovată în cel de-al doilea eşalon din Germania. "Antrenorul echipei din Germania a urmărit caseta cu Răzvan Tincu pe care a primit-o şi şi-a dat acceptul pentru ca el să se prezinte la echipă pentru a-l vedea la antrenamente, la joc şi pentru a-şi da verdictul, dacă se va realiza transferul. Sunt încrezător că acest transfer se va finaliza deoarece Răzvan Tincu este un jucător complet, cu nişte calităţi extraordinare care merită să facă pasul la o echipă din străinătate", a declarat Cornel Şfaiţer, pentru Monitorul.

TINCU spune ca se antreneaza si in vacanta pentru a fi in forma in Germania.

"Este bine că voi merge acolo, însă va trebui să şi confirm. Liga a II-a din Germania este una puternică, însă acest lucru nu mă sperie, ci mă ambiţionează. Mă simt pregătit, m-am antrenat toată vacanţa, nu am întrerupt efortul şi sunt decis să profit de această şansă. Dacă s-ar concretiza acest transfer, ar fi un pas important în cariera mea", a declarat capitanul Răzvan Tincu.

MARIUS SULEAP incearca sa ajunga in CHINA.

Potrivit Monitorului de Botosani, mijlocasul Marius Suleap ar putea ajunge la o formaţie din China sau in cazul in care va cadea acesata varianta la una din nou-promovatele în prima ligă, Victoria Brăneşti sau "U" Cluj.