joi, 27 mai 2010

CUPA ROMANIE FAZA JUDETEANA.

Dupa ce a scapat de suspendarea AJF-ului, pentru ca a jucat pe fals in meciul cu Luceafarul , golgeterul Dorohoiului, Andrei Podariu si-a tras azi, efectiv coechipierii spre victorie in meciul cu Vorona (5-4), inscriind 3 goluri decisive. Partida dintre FCM Dorohoi si FC Vorona a fost una realmente nebuna, daca in primul mitan totul parea linistit (1-1), dupa pauza s-a dezlantuit furtuna, Dorohoiul inscrind in 15 minute 3 goluri (4-1), dar Vorona revenind in alte 15 minute (4-4).
Momentul crucial al meciuluui s-a petrecut insa in minutul 88 (4-4), cand Alin BEJAN si-a pierdut luciditatea si l-a facut mare pe portarul Lazariuc, care a parat un penalty executat slab de BEJU. Roata partidei s-a intors insa fulgerator si golgeterul Dorohoiului, PODY a facut 5-4 (min 94), dupa un contraatac de manual, care i-a aruncat in aer pe dorohoieni si i-a prabusit in genunchi pe voronezi.
AS Roma si-a respectat azi, blazonul la Ipotesti si a invins extrem de clar in sferturile Cupei Romaniei pe AS Bucecea cu scorul de 3-0 (2-0). Diferenta a fost facut inca din debutul meciului, cand golgeterul CARABUS(U) a lovit fulgerator in doar 10 minute (2, 12), iar pe final Boscu si-a intrat in rol si a pus bomboana pe coliva bucecenilor printr-un gol frumos marcat in minutul 87 (3-0)
FC PALTINIS-RAPID UNGURENI 2-1
CS DARABANI-LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU 1-2
Asadar s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei ,faza judeteana AS ROMA,FCM DOROHOI,FC PALTINIS si LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU

CRISTI POPOVICI: "Ar fi rusinos sa pierdem la Rm. Sarat".

„Ultimul rezultat al Rîmnicului Sărat cu Sportul, rezultat care practic poate să încurce pe Sportul chiar la promovare, deci din punctul nostru de vedere cam acesta este pericolul care ne pîndeşte aşa pe la colţuri, pentru că noi avem de pierdut în cazul în care nu avem cele trei puncte de acolo, mă refer la capitolul imagine, la orgoliul jucătorilor, la statutul nostru de echipă, care am arătat că suntem mult peste Rîmnicul Sărat. Ar fi dezamăgitor să nu ne întoarcem cu cele trei puncte de la Rîmnicul Sărat. Jucătorii sunt motivaţi să cîştige fiecare meci pînă la final de campionat, nu văd de ce ar fi greu de motivat. Din punctul mei de vedere ar fi o ruşine să nu cîştigăm la Rîmnicul Sărat care este o echipă aproape retrogradată în turul campionatului, o echipă care a avut doar două victorii acasă”, a declarat azi, la conferinta de presa Cristi Popovici.

Popovici il vrea si din vara pe Borostean pentru ca e sub 21 de ani.

„Boroştean nu este trecut de mine pe linie moartă şi contez pe el în continuare. Şi din vară eu vreau să îl opresc. Mai ales că el beneficiază de noul regulament care o să fie probabil, că e născut în 89, nu mai suntem condiţionaţi de juniori, dacă nu eram condiţionaţi să jucăm cu juniorii, ca mijlocaş dreapta tot campionatul probabil că şi Boroştean şi Vrabie, Ţigănaşu, putea să joace mult mai mult pe cînd aşa toţi jucătorii mei de bandă s-au bătut de un singur post, mijlocaş stînga şi atunci era clar că nu puteau să joace toţi trei sau patru cîţi jucau acolo”, a declarat Cristian Popovici.

| MARIUS MATEI se recupereaza la Mogosoiaia cu kinetoterapeutul nationalei.

„Matei este acum la tratament la Mogoşoaia, a încercat a fost pe la toţi doctorii, acum este la kinetoterapeutul echipei naţionale, are un program de opt ore pe zi de recuperare sub toate formele, fizioterapie, medicină sportivă. Nu ştie încă pentru cît timp este inapt, el de luni a început treaba asta pînă cînd vor începe să dea semne bune tratamentele”, a marturisit Cristi Popovici.

Meciul cu Tricolorul Breaza devansat

Partida dintre FC Botoşani şi Tricolorul Breaza, de pe "Municipal", meci contând pentru etapa a XXXIII-a a Seriei I a Ligii a II-a, care ar fi trebuit să aibă loc pe 5 iunie, se va desfăşura cu două zile mai devreme.

Prezent la finala "Cupei României" care a avut loc aseară la Iaşi, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani şi totodată reprezentantul cluburilor de Liga a II-a în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), a ajuns la un acord cu preşedintele clubului din Breaza, Constantin Anghelache pentru ca meciul să se dispute pe 3 iunie de la 18.00. "M-am înţeles cu domnul Anghelache şi i-am adus la cunoştinţă domnului Mihalache, organizatorul de competiţii din cadrul FRF, că suntem de acord să jucăm pe 3 iunie", a subliniat Cornel Şfaiţer.

Partida dintre FC Botoşani şi Tricolorul Breaza a fost devansată deoarece pe 5 iunie, de la ora 18.30, pe "Municipal" se va desfăşura meciul internaţional de rugby constând pentru recalificarea la Cupa Mondială dintre România şi Ucraina. Iniţial exista posibilitatea ca jocul grupării locale să se dispute a doua zi, însă oficialii consideră că este mai bine ca meciul cu Breaza să se dispute înaintea jocului internaţional de rugby.

FC BOTOSANI ARE DATORII FATA DE JUCATORII!!!


Fotbalistii lui FC Botosani isi vor primi in aceasta saptamana si o parte din contractele restante insa problemele financiare nu se incheie aici deoarece pe 31 mai trebuie achitata cea de a patra rata contractuala. In ceea ce priveste primele de joc restante, acestea depasesc 50.000 de euro, jucatorii avand in momentul de fata de incasat primele pentru victoriile cu Farul Constanta si Sageata Stejaru, din deplasare, si cu Delta Tulcea, de acasa, precum si pentru egalurile cu Dinamo II Bucuresti si FCM Bacau. „Inca avem probleme financiare. Rata a patra a contractului este scadenta la 31 mai si noi abia acum reusim sa o achitam pe a treia. Vom mai avea discutii cu jucatorii si speram sa inteleaga. Conform regulamentului, putem intarzia cu maxim 60 de zile plata contractelor. De asemenea, avem si cateva prime restante. Fiecare titular va avea de incasat aproximativ 5000 de lei din prime”, a declarat Cornel Sfaiter, pentru Evenimentul.
Desi in contul clubului FC Botosani a intrat o prima transa de bani de la Primarie (2 miliarde), problemele financiare legate de plata chiriei, utilitatilor, transportului si a hranei nu au fost in totalitate rezolvate, conducerea fanionului asteptand intrarea si celorlati bani. „Datoriile pe care le avem sunt mult mai mari decat am incasat noi de la Primarie pana acum. Nu stiu in momentul de fata care este valoarea totala a datoriilor catre furnizori, dar cu siguranta depaseste incasarile. Au fost datorii care s-au adunat de la inceputul anului, legate de cantonament, deplasari la meciurile de campionat, cazare, masa, medicamentatie. Speram ca treptat sa ajungem cat de cat la zi cu aceste cheltuieli”, a declarat Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.

FOSTUL CAPITAN aL FANIONULUI a pierdut finala Cupei Romaniei in fata lui CFR Cluj (0-0 - 4-5 d pn).


Titular toate cele 120 de minute la FC Vaslui, ex-botosaneanul, Paul Papp a parasit in lacrimi stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi, dupa ce vasluienii au pierdut la executarea loviturilor de departajare in fata campioanei CFR Cluj (4-5). Papp n-a executat nici un penalty, insa a fost desemnat la final de FRF drept cel mai bun jucator al finalei. "Trofeul pe care l-am primit nu înseamnă foarte mult dacă echipa mea nu a cîştigat Cupa. Promitem că o luăm la anul. Am fost mai buni decît Clujul, dar asta nu se punctează şi nu poţi trece asta în CV", a spus Papp la vestiare.