marți, 15 iunie 2010

ISTERIE LA FINALUL MECIULUI ! Profesorul Catalin Chirila aruncat in aer de Jigailov si compania

La sfarsitul meciului de azi, cu Vointa Mariselu, jucatorii Luceafarului si-au iesit pur si simplu din minti, bucurandu-se nebuneste pentru promovare in Liga a 3-a. De entuziasmul fotbalistilor n-a scapat nici tehnicianul Catalin Chirila, care a fost aruncat in aer de mai multe ori, de elevii sai.

SEFII DE ECHIPE DIN LIGA 4 au venit azi, sa le faca galerie "ecologistilor". Nici "pascaneanul" EDY SANDU n-a ratat barajul.

In tribunele stadionului din Gura Humorului s-au aflat azi, patronul l Romei, Gica Tabultoc si antrenorul Nelu Asaftei, dar si Bradut Brasoveanu (Avantul Albersti) si Cornel Romanescu (primat FC Platinis). Ecologistii au mai fost sustinuti si de unii jucatori dorohoieni, dar si de "pascaneanul", Edy Sandu, care a stat intre mai multi jucatori de la Bucecea si Varful Campului.

BARAJ - LIGA 3 | VICTORIEEEEEE ! Luceafarul M. Eminescu a invins azi, cu 3-1 la Gura Humorului pe Vointa Mariselu si a promovat in Liga a 3-a

MULTUMIM PENTRU INFORMATII LUI DENIS CRETU (Gura Humorului)
min 0 - MECIUL NU ESTE transmis in direct la TV
min 0 - Centralul AMARANDEI fluiera inceputul meciului .... La Gura Humorului au ajuns aproximativ 200 de botosaneni, care sunt in mare forma.
min 7 - OCAZIE LUCEAFARUL ! Haisan suteaza aiurea din 6 metri.
min 10 - Partida este deocamdata linistita, cele doua echipe se mai studiaza.
min 11 - 1-0 - GOOOOOOL PENTRU LUCEAFARUL | TUDOR JIGAILOV a inscris cu un sut la colt, de la marginea careului mare.
min 13 - 1-1 - GOOOOL PENTRU MARISELU | BORSAN (Nr 6) a marcat din 3 metri, dupa ce portarul Luca respinsese initial sutul altui atacant.
min 20 - GOOL ANULAT CELOR DE LA MARISELU ! ASISTENTUL A RIDICAT STEAGUL semnalizand ofsaid... Scorul ramane 1-1
min 27 - LOVITURA LIBERA executata de Marian Vasilachi, insa bistritenii resping.
min 35 - Partida e una destul de echilibrata .... Se joaca mai mult la centru terenului, destul de organizat pentru LIGA 4 (italieneste)... 2 "galbene" pentru bistriteni si un "galben" pentru "ecologisti" (Haisan).
min 43 - OCAZIE LUCEAFARUL ! Haisan suteaza de la 10 metri, insa portarul bistritean reuseste sa scoata de pe linia portii.
min 45 - CENTRALUL AMARANDEI pune capat primei reprize ! SCOR 1-1... Prim mitan destul de echilibrat, cu o usoara dominare a Luceafarului, insa ocazii au fost la ambele portii. Cele doua combatante par a fi de o valoare extrem de apropiata.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
min 49 - BARA VOINTA MARISELUL ! SANSA mare pentru ecologisti.
min 53 - 2-1 - GOOOOOL PENTRU LUCEAFARUL | ANTONESCU a inscris cu un sut din 10 metri, dupa o lovitura libera a lui M. Vasilachi.
min 75 - SUT centare al celor de la Mariselu, insa respinge portarul Luca.
min 80 - Bistritenii controleaza jocul si ataca poztional, ecologistii s-au retras si apara rezultatul.
min 88 - 3-1 - GOOOOOOL PENTRU LUCEAFARUL | STRATEANU a scapat pe contraatac, a driblat portarul si a inscris in poarta goala.
min 90 - CENTRALUL AMARANDEI fluiera sfarsitul meciului ! VICTORIEEEEEEEE... LUCEAFARUL PROMOVEAZA IN LIGA a 3-a pentru a doua oara in mai putin de 3 ani. | Bucurie de nedescris in tabara ecologista.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LUCEAFARUL BOTOSANI Luca - Leonte, Gradinaru, Ciornea, Cardas - Constantin, T. Antonescu, M. Vasilachi, Zemlancov (72 Strateanu) - T. Jigailov (66 Valenciuc) si Haisan (59 C. Matei). Antrenor Catalin Chirila

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOINTA MARICELU BISTRITA Camarasan - Musina, Muscar, Nap, Hondrari - Bucur, A. Moldovan, Vaida, Borsan - Coste, Fodorca. Antrenor Valer Sasarman.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ARBITRI Amarandei Ciprian (Vaslui), Artene Ovidiu (Vaslui) şi Hulubei Daniel (Vaslui)
s

FOSTUL antrenor al fanionului, FLORIN DANCIU spune ca Mariuselu e o echipa buna.

"Mariselu este o echipa buna in care se regasesc jucatori cu experienta de la Liga a 3-a si chiar a 2-a, plus tineri talentati. Stiu ca si-au propus sa promoveze, au un antrenor care a trecut pe la Gloria Bistrita, (Valer Sasarman) si asta spune multe. Eu le doresc multa bafta ambelor echipe, insa cred ca ar fi mai bine sa promoveze Luceafaraul, mai ales pentru fotbalul botosanean, care are un stadion frumos la DForohoi, care nu e folosit", a precizat bistriteanul Florin Danciu (fost antrenor FC Botosani).

BATAUSUL antrenorilor e fiul de politician influient.

Potrivit Botosaneanul.ro, vicepresedintele FRR, Pompiliu Borş a fost sunat de medicul echipei naţionale, Emil Cotenescu, care l-a informat că antrenorii Romeo Gontineac şi Steve MacDowell au fost bătuţi. „I-am rugat pe politisti să ia măsuri şi iniţial s-au eschivat. Abia după ce au aflat că am fost comisar şef IGPR au luat iniţiativa şi ne-am deplasat cu un autoturism MAI, împreună cu un poliţist şi un jandarm”, a marturisit Pompiliu Borş, care a precizat ca s-a mers pe strada Marchian, în zona clubului în care a avut loc conflictul, iar aici a sosit în scurt timp şi un tînăr care a coborît dintr-un VW cu nr. BRM şi despre care doctorul „stejarilor” i-a spus că i-ar fi bătut pe cei doi antrenori.
Potrivit lui Borş, poliţişti s-ar fi rugat vreo 30 de minute de respectivul să meargă la sediul IPJ, unde doar la insistentele vicepreşedintelui FRR tînărul a fost testat cu etilotestul şi rezultatul a fost 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi au fost efectuate probele biologice, care au iesit 1,45 g/l alcool pur, la prima si 1,25 la a doua.

SEFUL POLITIEI BOTOSANI este mana in mana cu delicventii, facand presiuni asupra antrenorilor sa nu depuna plangeri.

Potrivit Botosaneanul.ro, in jurul orelor 6:30 - 7:00 dimineata a intră în scenă şeful Poliţiei (Militiei) Municipiului Botoşani, comisarul Cătălin Radu, care era mana in mana cu tanarul delivent si i-a cerut vicepresedintelul FRR sa nu se depuna plangere. „Domnia sa mi-a spus că ar fi bine să nu mai dea ceilalţi doi colegi (antrenorii bătuţi) declaraţii”, a declarat Pompiliu Borş. Printre argumente ar fi fost că tînărul în cauză „este fiul fostului primar prefect”. Mai mult, i s-ar fi spus că, dacă nu se renunţă la declaraţii o să fie probabil sunat de prefect să facă acest lucru.

"ECOLOGISTII" pleaca azi, la ora 14:30 la Gura Humorului. Se anunta circa 100 de suporteri botosaneni.

Oficialii Luceafarului au anuntat ieri, o prima de promovare in Liga a 3-a absolut de tot rasul, in valoare de 300 de lei de jucator, care deja a starnit speculatii, "carcotasii" anuntand un non-combat al botosanenilor, deoarece formatia bistriteana urmeaza ca din sezonul viitor sa devina satelitul divizionarei A Gloria Bistrita, astfel ca se pare ca este pusa pe fapte mari.