duminică, 23 mai 2010

FC BOTOSANI RAMANE PE LOCUL 9

In urma rezultatelor de azi, (Victoria Branesti - Dunarea Giurgiu 3-2, FC Snagov - Steaua II 3-2), FC Botosani ramane dupa etapa a 31-a pe locul 9 (42 p) la egalitate de puncte cu Dunarea Giurgiu. Etapa viitoare gruparea locala va intalni in deplasare pe CSM Rm. Sarat, echipa care a invins sambata cu 3-0 la "masa verde" pe Farul (neprogramata).

CRISTI POPOVICI vrea sa-l transfer in vara pe fundasul ecologist Tony Antonescu.

Cristi Antonescu ar putea face pasul de la liga a IV-a la liga a II-a. El a fost remarcat de Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani al meciul de miercuri cu Avantul Albesti (5-1). “Tony poate juca atât mijlocaş cât şi fundaş. Este un jucător care are 26 de ani şi care joacă de 4 ani la noi. L-am avut şi la liga a III-a şi sunt convins că poate juca fără problem la liga a II-a. Problema este că acum nu este pregătit fizic pentru că noi facem unul-două antrenamente pe săptămână dar cu o pregătire bună şi alimentaţie el poate juca la liga a II-a”, a declarat Petrică Filip, pentru Botosaniu News.ro.

COLOGISTII" SUNT OFICIAL DE AZI, NOII CAMPIONI AI JUDETULUI !

In urma pasului gresit facut astazi, de FC Vorona in fata lui CS Darabani (1-1), Luceafarul Mihai Eminescu a devenit si matematic noua campiona a judetului cu 3 etape inainte de final ! "Ecologistii" au un avans de 7 puncte in fata Voronei (cu punctele de la Dorohoi - 3-0), iar cum etapa viitore vor castiga cu 3-0 la masa verde meciul cu retrasa Unirea Saveni, vor ramane tot la 7 puncte de voronezi, diferenta imposibil de recuperat in ultimele 2 etape.