miercuri, 26 mai 2010

CULISELE BARAJULUI


"E clar că nu avem bani pentru Liga a III-a. Sezonul acesta am avut un buget de vreo 20.000 de lei (200 de milioane), iar pentru Liga a III-a ne-ar trebui minim 300.000 de lei (3 miliarde). Nu avem nicio posibilitate de a juca la Liga a III-a. Vom merge la baraj pentru că ar fi nedrept faţă de jucători. Au jucat tot campionatul, au reuşit să îl câştige şi să nu mergem la baraj.... Vom merge şi vom juca. Nu pot să le spun jucătorilor să se dea la o parte. Dacă vor câştiga e foarte bine", a spus Petrică Filip care a adăugat: "Vom juca pe o primă normală. 50 de lei".
"Eu sper totusi ca poate gasim un sponsor, oricum nu ma intereseaza de ce invarteli face conducerea si ca n-au bani. Noi mai multi venim sa jucam de placere si din orgoliu ca e frumos ca mergi duminica la meci si sa faci miscare. Eu vreau sa promovez pentru palmares si daca jucam doar 5 etape in Liga a 3-a tot e foarte bine", a marturisit un jucator al Luceafarului.

CAZUL TINCU

In cazul in care FC Botosani il va vindein aceasta vara pe capitanul Razvan Tincu, va trebui sa achite 25% din suma de transfer clubului Rapid. „Pana pe data de 12 iunie, cand este ultima etapa a campionatului, nu pot spune nimic de vreun transfer. Astept in primul rand sa vedem ce ne propunem noi pentru urmatorul sezon, dupa care vom lua o decizie. De Tincu s-au interesat si Bistrita si FC Brasov si mai sunt cativa. E bine sa fie cat mai multi pentru ca putem negocia si putem obtine o suma mai mare de bani”, a declarat presedintele Cornel Sfaiter, pentru Evenimentul.

LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU joaca la baraj impotriva Vointei Mariselu (Bistrita) pe Areni (15 iunie)

Ieri la sediul FRF, s-a stabilit tintarul meciurilor de promovare, campioana Luceafarul Mihai Eminescu picand cu anonima Vointa Mariselu (campiona judetului Bistrta-Nasaud). Potrivit presei sucevene | Suceavasport.ro | partida dintre Luceafarul si Vointa Mariselu se va disputa pe data de 15 iunie de la ora 17:30 pe stadionul "Areni" din Suceava.