vineri, 18 iunie 2010

INCERTITUDINII LA FC BOTOSANI

"Şuleap mi-a spus că îşi doreşte să plece în altă parte. Nu îl putem opri. Dacă va găsi variante mai bune e normal să plece. În cazul în care nu va prinde un contract în afară sau la o echipă de divizia A, se va întoarce la Botoşani”, a spus preşedintele clubului FC Botoşani Cornel Şfaiţer.
"Matei e foarte posibil să nu mai vină la reunirea lotului. Este jucătorul Oţelului Galaţi şi va trebui să fie prezent la reunirea lotului acestei echipe. Încă nu s-a luat o hotărâre dar e posibil să-l împrumute sau chiar să-l vândă la o echipă de liga I. Rămâne ca ultimă variantă şi Botoşaniul. Noi vrem ca el să rămână la Botoşani”, a spus Cornel Şfaiţer.

DOMN CORNEL vrea sa aduca copii tineri pe care sa scoata bani multi.

"Ne-am dori să aducem jucători tineri care să facă pasul mai sus. Asta înseamnă în special jucători născuţi în 1987-1988. Va fi destul de greu pentru că majoritatea echipelor caută jucători tineri pentru că din sezonul viitor intră în vigoare regula cu doi jucători sub 21 de ani”, a spus Cornel Şfaiţer.

OFICIALII gruparii fanion se gandesc la transformarea Luceafarului in echipa satelit.

Ei doresc dar nu ştiu în ce măsură va fi posibil ! Juridic, conform regulamentului nu putem face nicio fuziune. Vom vedea dacă vom reuşi să schimbăm ceva la următoarele şedinţe ale Comitetului Executiv. Acum e greu pentru că Ecologistul va avea acelaşi statut din punct de vedere juridic, e club independent. Singura colaborare posibilă e ca noi să împrumutăm jucători fără să-i putem lua când avem nevoie. Voi încerca să discut la următoarea şedinţă şi să vedem ce putem schimba. Sunt sigur că vor fi mai mulţi conducători de acord”, a spus preşedintele FC-ului, Cornel Sfaiter.

SE FACE CURATENIE

Marius Dulceanu, rezerva lui Vasile Prisacă, în poarta echipei FC Botoşani nu va mai reveni la reunirea lotului programata pe iulie, acesta fiind anunţat de oficialii botosaneani.că din sezonul viitor nu mai intră în vederile lui Cristi Popovici care preferă să-l readucă la echipă pe Ovidiu Cherecheş, care în acest retur a fost împrumutat la Zalău.
„Pe Dulceanu l-am informat că renunţăm la serviciile lui. E singurul la care am renunţat până în acest moment. Restul vor reveni pe data de 7 iulie şi urmează ca antrenorul Cristi Popovici să decidă pe cine se va baza pentru următorul sezon, asta şi în funcţie de ce transferuri vom face", a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

TINCU IN ATENTIA ECIPELOR DIN LIGA A II-A GERMANA

Capitanul lui FC Botosani, Razvan Tincu, are sanse mari sa ajunga in Liga a II-a din Germania, la o echipa nou promovata. "In momentul acesta, Tincu este monitorizat de o echipa din Germania. Avem ceva discutii. El a fost urmarit si am trimis un DVD pentru a-l vedea antrenorul unei echipe nou promovate in Liga a II-a din Germania. Asteptam un raspuns si zilele urmatoare voi putea spune mai multe. Cat priveste echipele din tara, deocamdata sunt doar discutii si nimic concret. In afara lui Tincu, nu mai avem nicio oferta pentru vreun alt jucator", a declarat Cornel Sfaiter.

CORNEL da vina pe ghinion pentru ocuparea locului 10.

"Eu zic ca in acest retur de campionat puteam mai mult, dar startul ezitant pe care l-am avut cu acele infrangeri consecutive a facut sa terminam pe locul 10. A fost si nesansa pentru ca nu am avut acelasi lot, si valoric si numeric, din cauza accidentarilor.Am avut meciuri in acest sezon in care am dominat clar adversarul, dar nu am reusit sa castigam. Nu mai pun greselile de arbitraj. Din punctul meu de vedere, nesansa a facut sa nu terminam pe o pozitie fruntasa", a marturisit Cornel Sfaiter.

Presedintele fanionului dezamagit de Vrabie, Borostean si Ghiceanu.

"Imi doream ca majoritatea jucatorilor sa fie concentrati la maxim si determinati, la fel cum au fost Tincu, Apostol, Codreanu. Din pacate, jucatorii tineri si cu potential nu au avut aceeasi determinare. Ma refer la Vrabie, Borostean, Ghiceanu, de la care ne asteptam la mult mai mult. Ghiceanu, desi este golgheterul echipei cu opt goluri, noi ne asteptam la mai mult de la el. E un jucator cu calitati deosebite, dar care nu a reusit", a spus Cornel Sfaiter.

BUGET DE 600.000 de euro pentru gruparea locala in sezonul viitor.

greu de spus care va fi bugetul pentru anul viitor. Am facut un buget din care nu prea mai putem taia. Nu mai avem ce economii sa facem. Incercam sa ne incadram intr-un buget de 600.000 de euro. Atat primele cat si contractele jucatorilor vor fi la un obiectiv clar. Vom stabili niste criterii de performanta", a marturisit Cornel Sfaiter.

MAI MULTI JUCATORII liberi vor sa vina la FC Botosani

"Cu siguranta vor fi jucatori care vor avea contracte mai mici. O sa discut cu ei la reunirea lotului si vom vedea. Sunt multi jucatori liberi de contract care m-au sunat si vor sa vina la Botosani. Nu e problema ca lot. Problema este sa reusim financiar", a precizat presedintele lui FC Botosani.