joi, 3 iunie 2010

LUCEAFARUL si-a respectat blazonul in cupa


Campioana en-titre, Luceafarul Mihai Eminescu si-a respectat azi, blazonul la Roma, invingand fara drept de apel in prima semifinala a Cupei Romaniei (faza judeteana) pe FCM Dorohoi cu scorul de 5-1. Dupa ce au eliminat in mod surprizator pe FC Vorona (in sferturi), FCM Dorohoi nu a tinut azi pasul cu Luceafarul, care pana la pauza a marcat nu mai putin de 3 goluri, iar in partea a doua a mai lovit de inca 2 ori spre dispararea lui Mircea State. Dorohoienii au reusit pe final ca reduca din handicat inscriind golul de onoare prin Marcu.
In urma acestui rezultat, echipa pregatita de Catalin Chirila, asteapta meciul de pe 13 iunie dintre AS Roma si FC Paltinis pentru a afla cu cine se va duela in finala Cupei. La finalul partidei, presedintele Romei, Gica Tabultoc a declarat ca in forma in care s-au aflat campionii, era greu ca FCM Dorohoi sa faca mai mult. "Nu ma asteptam ca cei de la Dorohoi sa joace atat de slab, mai ales dupa ce au eliminat pe Vorona. Luceafarul a meritat pe deplin victoria si sper ca vor juca din nou finala cu noi, la fel ca si anul trecut".

VALERIU IFTIME viseaza ca in fiecare an la promovare , dar noi ne luptam mereu pentru retrogradare.Oare sa-l credem?


Săptămâna viitoare, finanţatorul fanionului Valeriu Iftime urmeaza sa se intalneasca cu Cristi Popovici urmând să stabilească strategia pentru următorul sezon şi lista jucătorilor care vor rămâne la echipă. „O să discut cu siguranţă cu Cristi. Avem de discutat să vedem ce ne propunem de acum. Vom avea un meci în deplasare după care ei pleacă în vacanţă şi trebuie să vedem ce mai aducem în lot şi cum ne gândim să finanţăm. Eu îmi doresc în primul rând să găsesc bani şi apoi să aducem trei-patru jucători buni şi să atacăm anul viitor cu mai mult curaj şi după 6 etape să avem 18 puncte şi nu trei ca anul ăsta”, a declarat Valeriu Iftime, care s-a aratat nemultumit de locul în clasament. „La locul 9 nu pot să fiu mulţumit. Noi trebuia să fim la 5-6 acolo. Un fel de Tulcea”, a adaugat Iftime.

FINANTATORUL spera sa-l vanda pe Tincu si sa se imbogateasca.

„Am avut ghinion, la bara juniorului putea să fie 4-1 liniştit. Chestiunea este că am primit un gol pe care nu trebuia să îl primim, dar portarul a fost începător. Asta e... În orice caz, un meci frumos, s-a jucat frumos astăzi, să recunoaştem. Bine, şi ăştia adormiţi. Adică, erau obosiţi tare în repriza a doua, dar e bine că am terminat cu o victorie şi că Tincu e ceea ce tot spuneam, el şi cu Fane... Tare m-aş bucura să fie un rămas bun a lui Tincu de la FC Botoşani, numai să fie în cîştigul ambelor părţi, şi a lui Tincu, şi a echipei”, a declarat Valeriu Iftime, care a tinut sa remarce atitudinea din repriza a doua, a jucatorilor botosaneani care au fugit de au rupt gazonul.

GHICEANU l-a nemultumit pe CRISTI POPOVICI !

„Şi el este supărat, chiar şi acum după joc am vorbit cu el, era botos, nu e mulţumit nici el că nu îi iese nimic, altceva aşteptam cu toţii de la el în returul acesta, din păcate nu a reuşit să marcheze decît un gol, poate eu ştiu în momentul cu Sportul cînd a ratat acel penalty, cu toate că el nu e un jucător pe care să îl apese prea mult o eventuală nereuşită. A intrat într-o pasă proastă şi e păcat. A avut situaţii bune, a fost unul la unul cu portarul, nu a reuşit să dea gol, a avut centrarea lui Codreanu în faţa porţii la care putea să o bage, la stopuri el nu poate să oprească mingea. Mai sunt şi momente din astea cînd eşti mai puţin inspirat eu l-am lăsat să joace tot meciul”, a declarat Cristi Popovici, antrenor principal FC Botoşani.

Luceafarul - FC Mariselu se joaca pana la urma la GURA HUMORULUI (15 iunie - ora 17:30). "MARISEILOR" le e frica de suporterii botosaneni.

Presedintele AJF Suceava, Aurel Daicu a anunţat azi, ca barajul pentru promovarea în Liga a III-a dintre Luceafărul Mihai Eminescu (Botoşani) şi Voinţa Mărişelu (Bistriţa Năsăud) nu se va mai disputa pe stadionul Areni, aşa cum se preconizase iniţial, ci la Gura Humorului, pe stadionul Minerul. Partida se va juca în ziua de 15 iunie, cu începere de la ora 17.30. „Bistriţenii n-au vrut în ruptul capului să joace pe Areni. Au motivat că distanţa dintre Mărişelu şi Suceava este mult mai mare în comparaţie cu cea dintre Botoşani şi Suceava”, a precizat Daicu, pentru Suceava Sport.ro