duminică, 13 iunie 2010

FC Botoşani nu va avea buget de transferuri

FC Botoşani îşi schimbă politica de achiziţii. Dacă până acum se baza doar pe aducerea de jucători tineri şi de perspectivă, între timp oficialii botoşăneni au decis să apeleze la fotbalişti cu experienţă care cel puţin în acest sezon s-au dovedit a fi mult mai conştiincioşi. "Pentru aducerea de jucări nu avem un buget. Cu siguranţă vom găsi mulţi jucători buni şi care sunt liberi de contract. vom încerca să aduce jucători cu experienţă şi pe care să-i plătim bine. dacă vom găsi vreun jucător precum Tincu sau Papp cu siguranţă vom încerca să-i aducem", a spus finanţatorul Valeriu Iftime.

VALERIU IFTIME nu vrea sa-i lase sa plece pe bunicii Apostol si Codreanu.

Veteranii Ştefan Apostol şi Corneliu Codreanu au şanse mari de a rămâne şi în următorul sezon la FC Botoşani. Conducerea clubului a avut o discuţie cu cei doi şi urmează ca după revenirea din vacanţă să se definitiveze contractele. "Fane Apostol este unul din jucătorii care a evoluat cel mai bine în acest sezon, alături de Tincu şi Codreanu. Eu am discutat cu el şi în proporţie de 99% el va rămâne la Botoşani", a spus Valeriu Iftime. În acest sezon, Ştefan Apostol a fost plătit în funcţie de meciurile jucate, primind câte 500 de euro pentru fiecare partidă.

CUPA ROMANIEI - SEMIFINALA | PALTINISUL intalneste in ultimul act pe Luceafarul Mihai Eminescu.

Romanii lui Gica Tabultoc n-au avut prea mult noroc in aceasta dimineata la Dorohoi in semifinalele Cupei Romaniei - faza judeteana, fiind invinsi in minutul 92 de FC Paltinis (2-1) printr-un gol reusit de propriul lor jucator, Todirisca (imprumutat la Paltinis). "Meciul a fost foarte disputat ! Scorul a fost deschis de FC Paltinis prin MAXIM(US), care a inscris cu un sut de zile mari (7). In minutul 43, Roma a ramas in 10 oameni, Asofrone fiind eliminat, iar prima repriza s-a incheiat 1-0. Dupa pauza, Roma a reusit sa egaleze in minutul 80 prin Boscu, dar Paltinisul a dat lovitura de gratie in minutul 92 prin Todirisca", a concluzionat la final un jucator dorohoian prezent azi, la meci.

VALERIU IFTIME a facut planul de premiere al jucatorilor pentru anul viitor: puisorii vor primi bani in functie de nr de jocuri si pozitia in clasamen

"Am o problemă cu tineretul şi mă gândesc la un proiect serios pentru sezonul viitor care să includă inclusiv plata fotbaliştilor în funcţie de locul din clasament. Aici mă refer atât la prime cât şi la contracte. Dacă termină pe primul loc, vor avea un contract dublu, iar dacă vor fi pe locul 10 vor încasa doar jucătate din bani. Trebuie să găsesc o soluţie să-i motivez. Am exemplu lui Fane Apostol care are un contract prin care este plătit la câte meciuri joacă şi mi-a luat aproape toţi banii", a declarat Valeriu Iftime.