sâmbătă, 5 iunie 2010

6.000 de spectatori astazi pe municipal!ROMANIA-UCRAINA 61-7

ULTRASII au lasat fanionul, pentru Romania. Peste 6.000 de botosaneni au venit astazi pe stadionul Municipal sa vada minunea, Botosaniul gazduind in premiera un meci de rugby international in era moderna. La intalnirea cu "stejarii" n-au lipsit nici ultrasii fanionului, care s-au dat rapid cu Romania, sustinand natioanala realmente fantastic pe tot parcursul meciului. "A fost superb ! Nu ma asteptam la atata lume sincer, pentru un sport care nu e promovat deloc la noi in tara ", adeclarat ultrasul Doru.

VALERIU IFTIME e iubitor si de rugby. Finanţatorul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime n-a lipsit de Municipal, lund loc la tribuna zero, după ce la majoritatea meciurilor din retur ale grupării locale a urmărit partidele de la tribuna oficială.

SPECTATORII au avut parte de sucuri si sandwichuri. Pe Stadionul Municipal, staff-ul Naţionalei comercializează sucuri reci şi sandwichuri celor prezenţi.

E OFICIAL ! FCM BACAU nu s-a prezentat azi, si a fost retrogradata de FRF in Liga a 3-a.

Bacauanii au refuzat azi, sa se prezinte la meciul cu Dunarea Galati, astfel ca au fost retrogradati de FRF in Liga a 3-a, deoarece au 2 neprogramari. In urma acestei situatii Gloria Buzau va ramane si anul viitor in Liga a 2-a.

REZULTATE ETAPA A-33-A
PETROLUL PLOIEŞTI - CONCORDIA CHIAJNA ..................... 0-0
DINAMO II - DELTA TULCEA .......................................................1-1
FARUL CONSTANŢA - STEAUA II ..............................................2-1
FC SNAGOV - DUNĂREA GIURGIU .............................................0-1
FCM BACĂU - DUNĂREA GALAŢI ............................................. 0-3
FCM Bacau nu s-a prezentat la meci, astfel ca fost exclusa din campionat pentru 2 neprogramari.
FC BOTOŞANI - TRICOLORUL BREAZA ..................................3-1
CETATEA SUCEAVA - CSM RÂMNICU SĂRAT .......................0-3
Cetatea s-a retras din campionat şi pierde toate meciurile cu 3-0.
SĂGEATA STEJARU - VICTORIA BRĂNEŞTI - duminică, ora 11:00
SPORTUL STUDENŢESC - GLORIA BUZĂU - duminică, ora 13:00

MECIUL ROMANIA - UCRAINA in direct pe TVR 2 (ora 18:30). INTRAREA SPECTATORILOR e gratuita pe Municipal

Intrarea suporterilor la meciul de astăzi, care va fi transmis în direct de TVR2 va fi liberă, iar accesul în incinta "Municipalului" se va face de la ora 17.30. "Mai avem de trecut trei hopuri până să ajungem la Cupa Mondială din Noua Zeelandă. Nu cred că jocul de mâine (n.r. astăzi) va fi un meci greu, la fel şi cel cu Tunisia. Meciul cel mai puternic îl vom avea cu Uruguay. Nu mi-e frică de Uruguay, ci îmi este frică să nu ne facem noi meciul greu pentru că avem, spiritul acesta latin de a ne faulta singuri când ne este lumea mai dragă", a declarat presedintele FRR Alin Petrache.