sâmbătă, 29 mai 2010

DUMITRU BRANZA: "A FOST DISTRACTIE AZI ! Nici noi nu credeam ca sunt atat de slabi cei de la Rm Sarat"

Directorul executiv al gruparii locale, Dumitru Branza a declarat la sfarsitul meciului de la Rm Sarat ca nu se astepta la o victorie chiar atat de facila a lui FC Botosani in fata lui CSM Rm Sarat (3-0). "A fost distratie azi ! Nici noi nu credeam ca sunt atat de slabi cei de la Rm. Sarat. Cand i-am vazut la vestiare, desi erau tineri m-au impresionat pentru ca erau foarte inalti, insa pe teren n-au prea contat. Pana si publicul facea glume ca n-ar trebui sa se mai joace si ar trebui sa fim declarati invingatori, pentru inferioritatea adversarului", a marturisit Dumitru Branza, care n-a uitat sa-i laude pe "puisorii" lui CRISTI POPOVICI pentru meciul realmente excelent facut azi.

VALERIU IFTIME si DOMN CORNEL au tras chiulul de la Rm Sarat.

ici unul dintre cei 2 conducatori ai gruparii locale nu au fost prezenţi la meci. Atît Cornel Şfaiţer cît şi Valeriu Iftime au lipsit de la întîlnirea echipei cu Rîmnicul Sărat. „Nu a fost nici unul dintre ei, ne-au lăsat singuri şi am cîştigat”, a precizat Dumitru Brînză.

CSM RM SARAT - FC BOTOSANI 0-3

În urma victoriei de astăzi de senzatie in fata lui CSM Rm Sarat, FC Botosani şi-a păstrat locul 9, cu 45 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Dunarea Giurgiu.