miercuri, 16 iunie 2010

INCREDIBIL ! UNUL dintre "GOLANII" identificati de antrenorii de rugby este chiar RAZVAN BALTA (patronul Class, Fun City si Koma)

Personajul descris in urma cu 2 zile pe | Botosaneanul.ro | de catre oficialii nationalei de rugby, cu numarul B 24 BRM este nimeni altul decat Razvan Balta (fiul fostului prefect) patronul cluburilor Class, Fun City si Koma, care potrivit doctorului nationalei de rugby, Emil Cotenescu i-a agresat personal pe antrenorii Gontineac si MacDowell. Astfel, dupa ce i-au tinut la secret numele lui Balta, "oamenii legii", au inceput brusc sa se faca ca muncesc pe branci si potrivit Botosaneanul.ro ii pregatesc 2 dosare penale omului de afaceri cu inclinatii pugilistice. Primul pentru conflictul din noaptea de 5 spre 6 iunie cu antrenorii echipei naţionale de rugby, cand acesta i-a "mangaiat" ceva apasat pe tehnicieni si un al doilea pentru "alcool la volan" tot in aceea noapte.
Potrivit Politiei, Răzvan Baltă a fost surprins in dimineata zilei de 6 iunie cu o concentratie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, insa ulterior i s-au efectuat şi două probe biologice de sînge, care spre nesansa afaceristului au iesit mult mai rau. La prima dintre acestea a reieşit o alcoolemie de 1,45 g/l de alcool pur în sînge, iar la cea de a doua de 1,25 g/l.

TUDOR JIGAILOV a fost contestat la pauza de bistriteni.

Dupa ce probabil au citit site-ul nostru si au aflat de cazul dubios al atacantului Tudor Jigailov, oficialii Vointei Mariselu si-au incercat norocul si au contestat la pauza dreptul de joc a lui "TEAVA". "Transferul este corect ! NU-i nici o problema din punctul meu de vedere. Cazul va fi judecat de Federatie", a declarat seful AJF, Mihai Calistru

OFICIALII DE LA MARISELU acuza ca arbitrul Amarandei i-a furat pe fata: "Nu ne-a dat un penalty clar in minutul 80 si ne-a anulat un gol valabil".

La sfarsitul meciului de aseara, conducatorii de la Vointa Mariselu si-au iesit din minti acuzand pe toata lumea ca a fost impotriva lor. "Arbitrii nu ne-au dat un penalty clar in minutul 80 si ne-au anulat un gol perfect valabil pentru ofsaid ! Nu poti sa te califici daca toata lumea e impotriva ta: arbitri, observatori...", a declarat presedintele celor de la Mariselu