joi, 27 mai 2010

CUPA ROMANIE FAZA JUDETEANA.

Dupa ce a scapat de suspendarea AJF-ului, pentru ca a jucat pe fals in meciul cu Luceafarul , golgeterul Dorohoiului, Andrei Podariu si-a tras azi, efectiv coechipierii spre victorie in meciul cu Vorona (5-4), inscriind 3 goluri decisive. Partida dintre FCM Dorohoi si FC Vorona a fost una realmente nebuna, daca in primul mitan totul parea linistit (1-1), dupa pauza s-a dezlantuit furtuna, Dorohoiul inscrind in 15 minute 3 goluri (4-1), dar Vorona revenind in alte 15 minute (4-4).
Momentul crucial al meciuluui s-a petrecut insa in minutul 88 (4-4), cand Alin BEJAN si-a pierdut luciditatea si l-a facut mare pe portarul Lazariuc, care a parat un penalty executat slab de BEJU. Roata partidei s-a intors insa fulgerator si golgeterul Dorohoiului, PODY a facut 5-4 (min 94), dupa un contraatac de manual, care i-a aruncat in aer pe dorohoieni si i-a prabusit in genunchi pe voronezi.
AS Roma si-a respectat azi, blazonul la Ipotesti si a invins extrem de clar in sferturile Cupei Romaniei pe AS Bucecea cu scorul de 3-0 (2-0). Diferenta a fost facut inca din debutul meciului, cand golgeterul CARABUS(U) a lovit fulgerator in doar 10 minute (2, 12), iar pe final Boscu si-a intrat in rol si a pus bomboana pe coliva bucecenilor printr-un gol frumos marcat in minutul 87 (3-0)
FC PALTINIS-RAPID UNGURENI 2-1
CS DARABANI-LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU 1-2
Asadar s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei ,faza judeteana AS ROMA,FCM DOROHOI,FC PALTINIS si LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU

2 comentarii:

Anonim spunea...

DA-TI FOC PAIOSULE CU BLOGU ASTA DE RAHAT!

mariusmake spunea...

da am sa-mi dau foc dar te astept pe tine sa o faci primul