joi, 27 mai 2010

Meciul cu Tricolorul Breaza devansat

Partida dintre FC Botoşani şi Tricolorul Breaza, de pe "Municipal", meci contând pentru etapa a XXXIII-a a Seriei I a Ligii a II-a, care ar fi trebuit să aibă loc pe 5 iunie, se va desfăşura cu două zile mai devreme.

Prezent la finala "Cupei României" care a avut loc aseară la Iaşi, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani şi totodată reprezentantul cluburilor de Liga a II-a în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), a ajuns la un acord cu preşedintele clubului din Breaza, Constantin Anghelache pentru ca meciul să se dispute pe 3 iunie de la 18.00. "M-am înţeles cu domnul Anghelache şi i-am adus la cunoştinţă domnului Mihalache, organizatorul de competiţii din cadrul FRF, că suntem de acord să jucăm pe 3 iunie", a subliniat Cornel Şfaiţer.

Partida dintre FC Botoşani şi Tricolorul Breaza a fost devansată deoarece pe 5 iunie, de la ora 18.30, pe "Municipal" se va desfăşura meciul internaţional de rugby constând pentru recalificarea la Cupa Mondială dintre România şi Ucraina. Iniţial exista posibilitatea ca jocul grupării locale să se dispute a doua zi, însă oficialii consideră că este mai bine ca meciul cu Breaza să se dispute înaintea jocului internaţional de rugby.

Niciun comentariu: