joi, 20 mai 2010

Joc restanţă disputat în Campionatul Judeţean

http://www.asroma.ro/images/galerii/nsp82/dsc_0296.jpgLa Ipoteşti va avea loc astăzi, de la ora 18.00, jocul restanţă din Campionatul Judeţean de fotbal dintre Luceafărul Mihai Eminescu şi Avântul Albeşti. În acest moment, Luceafărul se află la egalitate cu FC Vorona, ambele având 52 de puncte, însă formaţia lui Petru Filip aşteaptă să se soluţioneze contestaţia depusă la sfârşitul jocului cu FCM Dorohoi, încheiat 1-1, meci în care dorohoienii au disputat partida cu mai mulţi fotbalişti fără drept de joc. Cu cele trei puncte pe care le-ar putea câştiga la "masa verde", Luceafărul ar acumula în clasament 54 de puncte, iar o victorie cu Avântul Albeşti le-ar asigura un nou titlu de campioană a judeţului, indiferent de rezultatul derby-ului cu AS Roma, pe care îl vor susţine în ultima etapă în deplasare.

Planurile celor din Mihai Eminescu ar putea fi date totuşi peste cap de echipa pregătită de Octavian Faier, Avântul Albeşti. Acesta s-a arătat încrezător în şansa formaţiei sale de a obţine cel puţin un punct. "Cred că de când am venit la Albeşti, echipa a arătat o altă faţă. Am jucat doar pe teren, nu ne-a interesat ce fac ceilalţi. Chiar nu ne interesează cine ia campionatul. Noi ne vom juca şansa pe teren şi nu vom face jocurile nici Luceafărului şi nici Voronei. Cred că dacă reuşesc să strâng toţi jucătorii, să vină şi cei care sunt la Iaşi la facultate, vom reuşi să punem probleme mari Luceafărului", a susţinut Octavian Faier.

La egalitate de puncte cu FC Vorona, Luceafărul Mihai Eminescu ar pierde titlul de campioană a judeţului, Vorona având de partea sa avantajul rezultatelor directe înregistrate în acest campionat.

Un comentariu:

Anonim spunea...

bai, da tu doar sa copiezi de la
Monitorul stii